Ons werk

Bekijk hier alle projecten die wij gedaan hebben.

Lees meer

Over ons

M.V.D. Dakwerken is een specialist op daken. Niet alleen in Nederland maar sinds 2012 ook actief op de Caribbean.

M.V.D. Dakwerken is een bedrijf wat is opgericht door de heer M. van Dalfsen sinds januari 2011. Dit jonge en gedreven bedrijf is in de loop der maanden/jaar enorm ontwikkeld.

De heer Mannuel van Dalfsen geboren te Den helder op 20 april 1988 (24 jaar), eigenaar van het bedrijf heeft de nodige kennis en ervaringen loop der jaren opgedaan bij diverse bedrijven. Van dakdekker tot inspecteur/adviseur. Vanaf zijn 15 jarige leeftijd loopt de heer van Dalfsen al mee in het vak. Vanaf 15 jarige leeftijd was de heer van Dalfsen assistent dakdekker, en doormiddel van ontwikkelingen en ervaringen in de loop der jaren opgeleid tot dakdekker. Eind 2007 kreeg de heer van Dalfsen een uitnodiging van een adviesbureau uit Almere, om als inspecteur werkzaamheden te verrichten. Door vanaf het begin als assistent inspecteur mee te lopen heeft de heer van Dalfsen zich ontwikkeld tot inspecteur/adviseur, platte en hellende daken. Na dit enorme vroege succes was de heer van Dalfsen op zoek naar verdere uitdagingen in het vakgebied. Aangezien er geen doorgroei mogelijkheden bestonden in het bedrijf waar de heer van Dalfsen werkzaam was, kwam ik tot de beslissing een eigen onderneming te starten. Sinds januari 2011 is het bedrijf opgericht onder de naam M.V.D. Dakwerken. Sinds februari 2012 mede actief als onderaannemer van verschillende bedrijven. Al snel bleek dat de heer van Dalfsen diverse opdrachten van particulieren aangeboden kreeg en dit met beide handen aangreep.

 

Door diverse projecten die zijn uitgevoerd is onze naam bekendheid enorm gegroeid. Niet alleen in ons plaatselijke omgeving maar ook landelijk zijn we actief. Door deze enorme groei van naam bekendheid, is de samenwerking met diverse bedrijven verreist. En brengen we het kwaliteit van ons vakmanschap naar een hoger level. Door de goede samenwerking met bedrijven kunnen wij u niet alleen helpen met al u dak, zink en inspectie werkzaamheden, maar ook met diverse onderhoud en verbouwingswerkzaamheden.

 

Sinds januari 2012 zijn wij actief op de Caribean, zoals onder andere Aruba, Curacao, Sint-Maarten, Bonaire en Barbedos. Na een goede start blijkt al gauw dat er veel vraag naar Nederlandse vakmanschap is. Door de diverse dakbedekking systemen die wij aanbrengen op de Caribean bleek al snel dat er meer geïnteresseerde waren op diverse eilanden.

 

Door onze grote samenwerking van diverse bedrijven kunnen wij u niet alleen van dienst zijn op het dak maar ook met diverse andere projecten. Zie contact/partners Indien u meer informatie wilt over de werkzaamheden die wij uitvoeren, kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Directie M.V.D. Dakwerken

Home

Contact

Jan in 't Veltstraat 73

1781 SE Den Helder

T +31 (0)6 288 433 09

Ruygweg 73D (Werkplaats)

1781 DB Den Helder

E mvddakwerken@hotmail.com

KvK-nummer 51778289

Verzenden.

The server encountered an error.

Form received.

Over ons

Projecten